Головна » Архив новин
Першого вересня всі українські школярі разом з батьками і вчителями святкують День знань. Знову стартував новий навчальний рік, який покликав дітей у чудову Країну знань.
У 10 класі відбувся перший урок на тему: «Україна – держава європейська», метою якого стало сприяння усвідомленню учнями місця України серед інших країн, особливо Європи, також допомогти школярам зрозуміти важливість Європейського об’єднання і таким чином формувати новий європейський світогляд молоді.
У святково прикрашеному класі гордо лунали рядки про Україну у виконанні учнів 10 класу Куракова Сергія, Мельника Іллі, Герасимова Артема, Куракової Катерини, Уварової Лідії.
З цікавістю діти працювали на колективною творчою справою – створенням колажу на тему: «Народ мій завжди буде!». Також учні вдумливо й відповідально формували свої думки про майбутнє України, про свою причетність до її розвитку і процвітання.
Перший урок пройшов для школярів цікаво й пізнавально. Учні збагатили себе новими знаннями і довели свою відданість і любов нашій ненці – Україні.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 391 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-09-05 | Коментарі (0)

У 9 класі перший урок пройшов у формі квесту на тему: «Пізнаємо Європу разом», метою якого стало розширити кругозір та знання учнів про країни ЄС; дати уявлення про переваги євроінтеграції для України, підкреслити приналежність нашої держави до європейської сім'ї народів, розвивати у дітей прагнення бути свідомим громадянином України, патріотичні почуття.
Учні здійснили подорож по 4 станціях: «Мандрівка країнами Європи»,
«Європейська держава-столиця», «Секрети європейських казкарів», «Україна – наша країна».
Подорож країнами Євросоюзу пройшла цікаво і пізнавально.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 383 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-09-05 | Коментарі (0)

«Ось і закінчились літні канікули, ми знову всі разом. Дорогі діти, вітаю вас із початком нового навчального року, бажаю міцного здоров’я, успіхів у навчанні, справжніх друзів і високих досягнень! Наш перший урок пропоную провести як подорож-вікторину країнами Європи, - цими словами розпочала перший урок класний керівник 8 класу Бездольна Людмила Яківна.
Сьогодні весь світ дивиться на нашу країну, сподіваючись, що високі стандарти духу які реалізуються в конкретні справи, які піднімуть вагу та значення її у світі. Зараз ми з вами будемо подорожувати по країнах Європейського союзу, дізнаємося багато цікавого і покажемо, наскільки добре знаємо європейські країни, особливості перебування в Євросоюзі, історію створення Євросоюзу.»
Присутність батьків на першому уроці – добра традиція класу. Було створено 2 команди (учні і батьки) для участі у конкурсі знань з різноманітних питань про Європу. Найкращі результати учні показали на етапах «Що? Де? Коли?», «Ці неповторні твори», «Міста Європи». Батьки були добре обізнані у питанні «КУХНІ І ЇЖА КРАЇН ЄС».
Всі учні розповідали про Євросоюз, читали вірші про Україну. З особливою виразністю декламували поетичні твори Лоцман Валерія і Холодна Діана.
Закінчився перший урок словами класного керівника: «Отже, ми переконалися, що Україна – держава європейська. Вона представлена в усіх європейських організаціях, співпрацює з ЄС, громадяни України працюють у країнах Європи. Україна має своє мистецтво, яке має європейс ... Читати далі »
Категорія: Новини школи | Переглядів: 395 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-09-05 | Коментарі (0)

Першого вересня розпочався новий навчальний рік. У 7 класі пройшов перший урок, урок-вікторина на тему: «В Європу з Україною в серці», метою якого стало поглибити знання учнів про країни Європи, які входять до скалу ЄС, підкреслити приналежність нашої держави до європейської сім’ї народів і безперечність її європейського вибору в майбутньому, розвивати громадську позицію, виховувати повагу до національних, духовних надбань європейських народів, свідомого громадянина України та Європи.
Епіграфом уроку були слова: «Ми для Європи – Європа для нас… Нові горизонти відкрити вже час!»
Під час уроку учні декламували вірші про Україну. У виконанні Тихонової Софії пролунала пісня «Діти України».
Були дуже цікавими виступи експертних учнівських груп з візитними картками України та Європи Терпеловського Микити та Немикіна Олександра.
Активну участь учні прийняли в грі «Цікава Європа», у складанні асоціативного грона «Україна», у рішенні рівняння «Історію ти будеш краще знати, якщо будеш добре рахувати».
Під час уроку учні були одночасно і активними учасниками, і вдячними глядачами.
Змістовним і пізнавальним став перший урок у 7 класі у День Знань.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 398 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-09-05 | Коментарі (0)

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника, розквітає від дитячого щебету, юнацьких усмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр.
В цьому році перший урок для учнів 5 класу був присвячений темі: «Моя Україно! Ти мати єдина на всі покоління й віки…», мета уроку сформувати уявлення про Україну як суверенну державу з давньою історією, багатою культурною спадщиною, розширити знання учнів про державні символи України, розвивати в учнів творче мислення, уяву, комунікабельність, уміння працювати в команді, сприяти вихованню патріотичних почуттів, любові до рідного краю.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 396 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-09-04 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 67 68 »