Головна » 2017 » Вересень » 5 » Перший урок у 10 класі «Україна – держава європейська»
11:58:43
Перший урок у 10 класі «Україна – держава європейська»
Першого вересня всі українські школярі разом з батьками і вчителями святкують День знань. Знову стартував новий навчальний рік, який покликав дітей у чудову Країну знань.
У 10 класі відбувся перший урок на тему: «Україна – держава європейська», метою якого стало сприяння усвідомленню учнями місця України серед інших країн, особливо Європи, також допомогти школярам зрозуміти важливість Європейського об’єднання і таким чином формувати новий європейський світогляд молоді.
У святково прикрашеному класі гордо лунали рядки про Україну у виконанні учнів 10 класу Куракова Сергія, Мельника Іллі, Герасимова Артема, Куракової Катерини, Уварової Лідії.
З цікавістю діти працювали на колективною творчою справою – створенням колажу на тему: «Народ мій завжди буде!». Також учні вдумливо й відповідально формували свої думки про майбутнє України, про свою причетність до її розвитку і процвітання.
Перший урок пройшов для школярів цікаво й пізнавально. Учні збагатили себе новими знаннями і довели свою відданість і любов нашій ненці – Україні.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 388 | Додав: marinasergeevnavs | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar