Головна » 2017 » Вересень » 5 » Перший урок у 8 класі «Ми йдемо до Євросоюзу»
11:50:36
Перший урок у 8 класі «Ми йдемо до Євросоюзу»
«Ось і закінчились літні канікули, ми знову всі разом. Дорогі діти, вітаю вас із початком нового навчального року, бажаю міцного здоров’я, успіхів у навчанні, справжніх друзів і високих досягнень! Наш перший урок пропоную провести як подорож-вікторину країнами Європи, - цими словами розпочала перший урок класний керівник 8 класу Бездольна Людмила Яківна.
Сьогодні весь світ дивиться на нашу країну, сподіваючись, що високі стандарти духу які реалізуються в конкретні справи, які піднімуть вагу та значення її у світі. Зараз ми з вами будемо подорожувати по країнах Європейського союзу, дізнаємося багато цікавого і покажемо, наскільки добре знаємо європейські країни, особливості перебування в Євросоюзі, історію створення Євросоюзу.»
Присутність батьків на першому уроці – добра традиція класу. Було створено 2 команди (учні і батьки) для участі у конкурсі знань з різноманітних питань про Європу. Найкращі результати учні показали на етапах «Що? Де? Коли?», «Ці неповторні твори», «Міста Європи». Батьки були добре обізнані у питанні «КУХНІ І ЇЖА КРАЇН ЄС».
Всі учні розповідали про Євросоюз, читали вірші про Україну. З особливою виразністю декламували поетичні твори Лоцман Валерія і Холодна Діана.
Закінчився перший урок словами класного керівника: «Отже, ми переконалися, що Україна – держава європейська. Вона представлена в усіх європейських організаціях, співпрацює з ЄС, громадяни України працюють у країнах Європи. Україна має своє мистецтво, яке має європейський характер.
Україна є частиною Європи. Ми повинні все робити, аби прискорити вхід у європейську співдружність. А це можливо лише за умови, що разом будемо збагачувати Україну, дбати про її авторитет, підвищувати добробут громадян».


Категорія: Новини школи | Переглядів: 393 | Додав: marinasergeevnavs | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar