Головна » Архив новин
У 8 класі (класний керівник Бездольна Л.Я.) пройшла гра «Десять кроків до генерала», присвячена Дню Збройних сил України. Ведучі привітали учасників веселої гри віршами, представили почесне журі – «міністрів оборони». Кожен конкурс – це крок на шляху від рядового до генерала. Хлопці змагалися у конкурсах «Стройова підготовка», «Миття казарми», «Статут», «Лист додому» та інші. Особливо жваво пройшли конкурси «Полігон» (треба було влучити в мішень), «Наряд по кухні» (приготування вареників),



«На БТР-ах» (хлопці об’єдналися в пари: один став на руки, інший тримав його за ноги, по сигналу йшли до фінішу між кеглями),



«Іду на дембель» (пришивали ґудзики). Члени журі усім учасникам присвоїли «звання» та нагородили призами.
Категорія: Новини школи | Переглядів: 351 | Додав: Irina_Nagorna | Дата: 2017-12-07 | Коментарі (0)

З метою патріотичного виховання учнівської молоді, спонуканню особистості до осмислення себе, як частинки великого українського народу, для розвитку розумових і фізичних здібностей, кмітливості, спритності, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння в 3 та 4 класах пройшло свято-змагання «Козацькі розваги».
Наталія Миколаївна і Ірина Іванівна привітали хлопчиків з Днем Збройних сил України, наголосивши, що вони майбутні захисники країни, родини. Пригадали, що першими на варті Батьківщини стояли козаки- вільні, сміливі, чесні, мужні воїни. Дівчатка виконали вірші та пісні про козаків.
До суддівського складу змагань увійшли : С'єдін В.М. –директор школи, Герасімова С.І.-директор Будинку культури, Маслова Т.В.- завідувач сільської бібліотеки. Володимир Миколайович звернувся до учасників свята зі словами привітання, та побажав всім учасникам перемоги.
Хлопчики з захопленням виконували різні завдання:«варили їжу», «маневрували» з м'ячем, «рятували» дівчаток, стрибали у мішках, «збирали дрова», «передавали листа», «утримувалися в седлі», «виводили ворога з рівноваги», влучно метали в ціль. Глядачі активно вболівали і оплесками підтримували учасників змагань.
В ході запеклої боротьби І-місце у Міщука Артема, ІІ-Герасимова Сергія, ІІІ-Шамбори Івана, учнів 4 класу, вони були нагороджені дипломами. Солодкі призи та слова подяки отримали всі учасники. На завершенні змагань був святковий салют із повітряних кульок. ... Читати далі »
Категорія: Новини школи | Переглядів: 458 | Додав: muchev | Дата: 2017-12-06 | Коментарі (0)

До Дня Збройних сил України учні 10 класу Верхньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували виховну годину «Слава захисникам Вітчизни». На цьому заході діти слухали розповідь про історію створення Збройних сил України, лунали поезії про мужність і героїзм наших військовослужбовців, які виявили патріотизм, стійкість, відповідальність , також роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави. Школярі пишаються захисниками Вітчизни!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 313 | Додав: Irina_Nagorna | Дата: 2017-12-06 | Коментарі (0)

У жовтні 2017 року Верхньосірогозька ЗОШ І-ІІІ ступенів отримала спонсорську допомогу від фермерських господарств та Верхньосірогозької сільської ради у розмірі 14 000 грн. На ці кошти був придбаний генератор та насосну станцію, а для змістовного дозвілля учнів – 2 тенісних столи. Окрім цього, створили додаткові комфортні умови для особистої гігієни. Виражаємо щиру подяку нашим спонсорам та сільській раді за необхідну допомогу.
Категорія: Новини школи | Переглядів: 310 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-11-27 | Коментарі (0)

Щороку, в останню суботу листопада ми з великою скорботою згадуємо згадуємо жертви найбільшої трагедії в історії українського народу – Голодомору 1932-1933 років. Близько десяти мільойнів заморених голодом, знищених злою волею держави –таким є його наслідок.
25 листопада ми, разом з українцями всього світу, вшануємо пам’ять жертв голодоморІв. У XX столітті Україна пережила три голодомори:1921-1923 років, 1932-1933 років, 1946-1947 років, проте Голодомор 1932-1933 –був наймасовішим і найжорстокішим.
Цього дня в Загальнонаціональній хвилині мовчання Україна схилить голови в жалобі за мільойнами людей , життя яких у мирний час обірвала голодна смерть на найродючішій у світі землі. Тож засвітивши свічки пам’яті за жертвами українського народу в знак нашої скорботи, ми засвідчуємо наш обов’язок не забути лихоліття.
В шанувати пам’ять невинних жертв-це той мінімум, який ми, сучасні українці, маємо зробити не стільки для мільойнів загиблих, а, скоріше, задля наших дітей, які повинні знати про ті страшні часи й робити все, щоб подібне ніколи не повторилося.
З метою поглиблення знань в учнів про Голодомор як геноцид українського народу, його причини, перебіг і наслідки, виховання співчуття до невинних жертв тогочасного режиму, залучення учнівської молоді до заходів із вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років в Україні, 22-23 листопада 2017 року у Верхньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів:
- випущено тематичну стіннівку ... Читати далі »
Категорія: Наша символіка | Переглядів: 331 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-11-27 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 67 68 »