Головна » Архив новин

Інтернет - найбільший винахід людства. Всесвітня павутина змінила уявлення людей про час, відстані, способах спілкування, наданні допомоги, можливості заробітку та проведенні дозвілля. Завдяки інтернету сучасна людина отримує в десятки разів більше інформації, ніж його батьки, бабусі, дідусі і більше далекі предки. На жаль, не все, що зустрічається в мережі, значимо, вірогідно, логічно обґрунтоване і безпечно.Жертвами інтернету найчастіше стають діти та підлітки. Зміст деяких сайтів шокує навіть дорослої людини, що вже говорити про тих, чия психіка ще тільки формується. Крім того, інтернет - це хороше поле діяльності для шахраїв, потрапити на вудку яких у віртуальному просторі набагато легше, ніж оффлайн.Питаннями безпеки підростаючого покоління і дорослих в мережі стурбовані фахівці у всьому світі, тому в 2004 році був заснований Міжнародний день безпечного інтернету.
У Верхньсірогізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 07 лютого 2018 року до Дня Безпечного Інтернету були проведені наступні заходи під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай : кращий Інтернет починається з тобою»:
-інформаційна лінійка «Ми маємо право на безпечний інтернет»;
-випуск стіннівки;
-випуск буклету «Пра ... Читати далі »

Категорія: Новини школи | Переглядів: 427 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2018-02-08 | Коментарі (0)

29 січня 2018 року у Верхньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена загальношкільна тематична лінійка «Герої Крут завжди у нашій пам’яті», присвячена 100-річчю подій, які відбувалися на залізничній станції поблизу селища Крути за 130 кілометрів на північний схід від Києва у цей день 1918 року.
Довгий час історія подій під Крутами залишалася поза увагою офіційної історіографіїі обростала вигадками. Що насправді відбулося тоді? Яке значення мали ті події для нашої історії та сучасності? Про це і розповіли учням ведучі.
У масштабах всесвітньої історії ця битва зовсім незначна. Вона не є зразком військового мистецтва. Це символ нескореного духу нашої нації. При битві під Крутами українські юнаки загинули і власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію нашого народу.
З метою відзначення 100-річчя Бою під Крутами та на виконання листа відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації від 10.01.2018 р. №02 - 21̸24 у школі відбулися заходи:
- інформаційно-тематичні бесіди у початкових класах;
-виховні класні години «Героїзм юних українців в обороні Батьківщини.1918. Крути»у 5-10 класах;
-перегляд відеофільму «Бій під Крутами» (6-8 класи);
-випущено тематичну стіннівку «Пам’яті тридцяти».

Категорія: Новини школи | Переглядів: 387 | Додав: Irina_Nagorna | Дата: 2018-01-29 | Коментарі (0)

22 січня 1919 року було підписано Акт Злуки східних і західних земель України. Це була величезна історична перемога України, яка віками боролась за свою територіальну цілісність та суспільну єдність. Урочистий Акт єднання УНР та ЗУНР став символом віковічного прагнення нашого народ жити в єдиній соборній незалежній державі. Лише в єдності дій та соборності душ ми зробимо Україну – могутньою державою, в якій кожен громадянин почуватиметься впевнено та захищено.
Сьогодні Свобода і Соборність – це творення добра для себе і для людей, шанування мови, звичаїв, традицій, символіки, збереження своєї землі, її природи й краси. Це єдність не тільки душ, а помислів і дій.
До відзначення Дня Соборності України у Верхньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд інформаційно-тематичних та просвітницьких заходів з національно-патріотичного виховання:
- випущено тематичну стіннівку «22 січня – День Соборності України»;
- в шкільній бібліотеці оформлено тематичну книжкову виставку, під час ознайомлення з якою бібліотекар нагадала учням про історію цього свята;
- з метою поглибленого вивчення історії, культури, традицій України у 5, 6 та 8 класах проведено історичну віктоину «Що ти знаєш про Україну та свій рідний край?»;
- виховні години у 1 – 10 класах;
- конкурс малюнків у 1 – 4 класах.
Проведені у школі виховні тематичні заходи до цієї знаменної дати були направлені на сприяння ... Читати далі »

Категорія: Новини школи | Переглядів: 353 | Додав: Irina_Nagorna | Дата: 2018-01-23 | Коментарі (0)

4 січня учні 5-10 класів Верхньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили поїздку до Херсонського театру ім. Миколи Куліша. Не порівняти театр з кіно та мультфільмом, це школа мовної майстерності, це життєвий досвід, неповторні емоції. Діти поринули у світ пригод, чудес та добра з виставою "Фея у царстві тролів. Також відвідали ТРЦ "FABRIKA",  де свято продовжилось у розважальних комплексах. Такі поїздки - чудова можливість зміцнити дитячу дружбу та поповнити багаж незабутніх спогадів.

 

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 334 | Додав: Irina_Nagorna | Дата: 2018-01-12 | Коментарі (0)

Новорічне свято - чудова можливість продемонструвати свої таланти. 29 грудня у 2 етапи пройшли Новорічні ялинки у молодшій та середній-старшій школі. Юні актори з 8-10 класів влаштували справжню казку для молодших школярів та незабутне свято для своїх однолітків. Для новорічного настрою Верхньосірогозька сільська рада приготувала всім солодкі подарунки, за що діти щиро вдячні.
                                                                                                 


                                                                                                 
Категорія: Новини школи | Переглядів: 346 | Додав: Irina_Nagorna | Дата: 2018-01-02 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 67 68 »