Головна » 2018 » Січень » 2 » Змагання з баскетболу
11:03:52
Змагання з баскетболу
07 та 14 грудня 2017 року на базі Нижньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат в залік районної Спартакіади школярів ЗНЗ 2017-2018 н.р. Команда Верхньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів прийняла участь у цих змаганнях у складі збірної команди з Сірогозькою ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Юнаки здобувши дві перемоги та пргравши збірній команді Новоолександрівської ЗОШ та Першопокровської ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняли загальне ІІ місце, ставши призерами змагань. Команду нашої школи представляли юнаки 10 класу: Герасимов Артем, Мельник Ілля, Кураков Сергій, Гридасов Вадим, Овчарук Денис.
Дівчата (учениці 9 класу Войтенко Ірина та Циркуль Ксенія) у складі збірної команди Сірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Верхньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів здобувши три переконливі перемоги над командами збірної Вільненської ЗОШ та Червонопартизанскої ЗОШ, Нижньосірогозької ЗОШ та збірної Новоолександрівської ЗОШ та Першопокровської ЗОШ зайняли загальне І місце, ставши переможцямми районних змагань.
Категорія: Спортивне життя | Переглядів: 350 | Додав: Irina_Nagorna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar