Головна » 2018 » Травень » 7 » Віртуальна подорож "Летимо у космос"
10:08:13
Віртуальна подорож "Летимо у космос"

 

Людство завжди вабило, цікавило все далеке та незвідане. Воно завжди намагалося дізнатися більше фактів, бути якомога ближче до обєкту пізнання. Чи не завдяки такій цікавості, люди вирушали у далекі , іноді дуже ризиковані, подорожі? Те, що колись було з розряду фантастики, тепер є частиною нашого життя, частиною світу, що нас оточує, та який досліджує і вивчає наука. Відкриття нових континентів на планеті Земля, відкриття космосу та вивчення космічних об’єктів… Хіба це не цікаво?

Із такою цікавістю, 12 квітня, учні 4 класу познайомилися з історією розвитку сучасної космонавтики, прослухали розповіді про перших конструкторів ракет, ракетобудування, підготовку космонавтів до польоту.

А якою захопливою виявилася віртуальна подорож «Летимо у космос»! Учні, разом із вчителькою ( Крушельницькою Н. М.), створювали «космічні ракети», «відтворювали» уявно-побачених інопланетних створінь, розгадували ребуси, кросворди на космічну тематику, розшифровували «космічні послання», захищали командні проекти, познайомилися із планетами Сонячної системи. Особливими виявилися «зупинки» на планеті Марс та її двох супутниках Деймосі та Фобосі.

Мріяти – завжди цікаво, а особливо, разом із друзями. Разом із однокласниками шукати відповіді на питання, що потребують реалії сучасного життя. Та чи не до нашої учнівської молоді звертається у рядках свого вірша український поет Василь Симоненко?...

Гей, нові Колумби й Магеллани!

Напнемо вітрила наших мрій!

Кличуть нас у мандри океани,

Бухту спокою облизує прибій.

Кораблі! Шикуйтесь до походу!

Мрійництво! Жаго моя! Живи!

В океані рідного народу

Відкривай духовні острови!

 

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 408 | Додав: marinasergeevnavs | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar