Головна » 2017 » Вересень » 4 » Перший урок учнів 2-4 класів «З Україною в серці»
11:02:45
Перший урок учнів 2-4 класів «З Україною в серці»
Як один день пролетіли літні канікули. Пінисті хвилі, піщані пляжі, лісові походи, бабусине село і безтурботне життя закінчилися з останнім серпневим днем. Міцні, засмаглі дівчатка і хлопчики заполонили шкільний двір. Свято 1 вересня завжди радісне і дуже галасливе. Починається новий навчальний рік з першого уроку.
Учні 2-4 класів провели перший урок у вигляді тренінгу під назвою «З Україною в серці». З метою поглиблення знань учнів про нашу державу, діти пройшлися сторінками історії та вшанували пам’ять загиблих у Революції Гідності та на сході України хвилиною мовчання. Наші серця навіки з героями Небесної сотні, воїнами у боротьбі за свободу та єдність України.
Діти попрацювали в парах, розповіли про державні символи України та видатних особистостей України, та який внесок зробили вони у розвиток України.
Пригадали народні прислів’я про Україну в ході гри «Руханки», прочитали вірші про Україну, а також із задоволення виконали вправу «Мікрофон» де цікаво формулювали відповідь на запитання «Якби я був президентом України, я б… »
В кінці тренінгу діти прикріпили паперові сердечка на карту України зі словами «Я віддаю частинку свого серця Україні, тому що…»
Урок скінчився піснею «Моє ім’я Україна», у виконанні учениці 3 класу Черемісіної Анастасії.
Категорія: Новини школи | Переглядів: 330 | Додав: marinasergeevnavs | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar