Головна » 2017 » Вересень » 14 » «Олімпійськими шляхами – до здорового майбутнього»
1:13:17
«Олімпійськими шляхами – до здорового майбутнього»
В рамках «Олімпійського тижня» у 7-8 класах проведена виховна година «Олімпійськими шляхами – до здорового майбутнього», метою якої було формування в учнів ставлення до здоров’я як цінності, виховування значущих загальнолюдських цінностей та первинних якостей ведення здорового способу життя, виховування почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів.
Виховна година проходила в комп’ютерному класі де учні переглянули презентацію, відеосюжет про Олімпійські ігри, фото зі шкільних змагань. Діти були розподілені на чотири групи, кожна з них заздалегідь отримала завдання на запропоновані класними керівниками Войтенко Т.Н. та Бездольною Л.Я. теми: «Турбота про здоров’я – обов’язок кожного», «Історія розвитку Олімпійських ігор», «Олімпійські досягнення українців», «Спортивний олімп» школи та класу».
Учні провели дослідження й представили в своїх роботах матеріал який доводить, що здорова людина повинна берегти себе, піклуватись про здоров’я рідних, близьких, розвивати в собі корисні звички, подорожувати, спілкуватися з друзями. Цікавим моментом було розгадування кросворду «Олімпійський».
Підводячи підсумок Тетяна Миколаївна акцентувала, що потрібно вести здоровий спосіб життя, ставитися до здоров’я як цінності. А Людмила Яківна прочитала вірш:
Здоров'я родини - здоров'я дитини.
В цю істину вкладено глибокий зміст.
Здорова родина - здорова дитина.
У цих двох поняттях прокладено міст.
Хай міст цей єднає батьків і дітей,
Щоб правильно й радісно жити,
Іти по життю із девізом в руках:
«Здоров'я потрібно цінити».


Категорія: Новини школи | Переглядів: 377 | Додав: tvoytenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar