Головна » 2017 » Грудень » 06
З метою патріотичного виховання учнівської молоді, спонуканню особистості до осмислення себе, як частинки великого українського народу, для розвитку розумових і фізичних здібностей, кмітливості, спритності, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння в 3 та 4 класах пройшло свято-змагання «Козацькі розваги».
Наталія Миколаївна і Ірина Іванівна привітали хлопчиків з Днем Збройних сил України, наголосивши, що вони майбутні захисники країни, родини. Пригадали, що першими на варті Батьківщини стояли козаки- вільні, сміливі, чесні, мужні воїни. Дівчатка виконали вірші та пісні про козаків.
До суддівського складу змагань увійшли : С'єдін В.М. –директор школи, Герасімова С.І.-директор Будинку культури, Маслова Т.В.- завідувач сільської бібліотеки. Володимир Миколайович звернувся до учасників свята зі словами привітання, та побажав всім учасникам перемоги.
Хлопчики з захопленням виконували різні завдання:«варили їжу», «маневрували» з м'ячем, «рятували» дівчаток, стрибали у мішках, «збирали дрова», «передавали листа», «утримувалися в седлі», «виводили ворога з рівноваги», влучно метали в ціль. Глядачі активно вболівали і оплесками підтримували учасників змагань.
В ході запеклої боротьби І-місце у Міщука Артема, ІІ-Герасимова Сергія, ІІІ-Шамбори Івана, учнів 4 класу, вони були нагороджені дипломами. Солодкі призи та слова подяки отримали всі учасники. На завершенні змагань був святковий салют із повітряних кульок. ... Читати далі »
Категорія: Новини школи | Переглядів: 451 | Додав: muchev | Дата: 2017-12-06 | Коментарі (0)

До Дня Збройних сил України учні 10 класу Верхньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували виховну годину «Слава захисникам Вітчизни». На цьому заході діти слухали розповідь про історію створення Збройних сил України, лунали поезії про мужність і героїзм наших військовослужбовців, які виявили патріотизм, стійкість, відповідальність , також роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави. Школярі пишаються захисниками Вітчизни!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 309 | Додав: Irina_Nagorna | Дата: 2017-12-06 | Коментарі (0)