Головна » 2017 » Вересень » 25
Відповідно до Плану виховної роботи школи на 2017-2018 н.р., в рамках заходів Всеукраїнського Олімпійського тижня у Верхньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено Всеукраїнський Олімпійський урок у 1-4 та 5-10 класах, присвячений історії та розвитку Олімпійського руху в Україні та світі. Під час уроку учні 1-4 класів здійснили захоплюючу мандрівку у часи перших Олімпійських ігор.Готуючи повідомлення про Олімпійських чемпіонів України, діти збагатили свої знання про історію розвитку Олімпійських ігор та розширили свій кругозір. Також вчитель, Митро І.І. продемонструвала власну презентацію «Історія Олімпійських ігор» Окрім цього, були проведені спортивні змагання серед учнів 3-4-х класів. Команди дітей виконували різні фізичні вправи та цікаві естафети. В особовому заліку учениця 3 класу,Кутіщева Софія,перемогла Заплющенко Кирила,учня 4 класу. В силових вправах змагалися Немичко Артем и Михальчук Дмитро. Перемогу здобули учні 3 класу.
13 вересня відбулися спортивні змагання «Старти надій» серед учнів трьох вікових груп:5-6 класи (1 група),7-8 класи(2 група),9-10 класи (3 група). Змагання проводились за слідуючими видами: біг 30 м, легкоатлетична естафета, стрибки у довжину з місця, підтягування на перекладині серед хлопців та віджимання серед дівчат. Пер ... Читати далі »
Категорія: Новини школи | Переглядів: 324 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-09-25 | Коментарі (0)

10 вересня 2017 року у Нижніх Сірогозах на стадіоні «Скіф» Нижньосірогозької дитячо-юнацької спортивної школи в рамках програми святкування Дня фізичної культури та спорту відбулися спортивні змагання з легкоатлетичної естафети пам’яті А.І.Карпачова відповідно до Програми Спортивних змагань ІІ районного етапу обласної Спартакіади серед учнів ЗНЗ 2017-2018 н.р.. В змаганнях прийняла участь команда Верхньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі 4-х учасників: Гридасов Вадим, Овчарук Денис (учні 10 класу), Войтенко Ірина, Циркуль Ксенія(учениці 9 класу), яка в загальному заліку занйняла VІ місце.
Категорія: Новини школи | Переглядів: 344 | Додав: marinasergeevnavs | Дата: 2017-09-25 | Коментарі (0)