Головна » 2017 » Січень » 23
Одна Єдина Соборна Україна
День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято- День Соборності України;в цей день було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української народної республіки.
Щорічно 22 січня наш народ урочисто відзначає День Соборності та Свободи України . Це свято нагадує нам , що ми є незалежною, соборною державою,ми – єдиний народ!
«Соборна»-означає спільна,злагоджена,та,що має згоду усіх. Ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Сьогодні нас розділяють різні епохи,але об’єднують однакові прагнення. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують всіх нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя нашого народу.
Напередодні Дня Соборності України у Верхньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено урочисту загальношкільну лінійку , яку підготувала та провела педагог-організатор Холодна Марина Сергіївна разом з активом учнівського самоврядування. Бібліотекар Черемісіна Зінаїда Костянтинівна оформила книжкову виставку присвячену цій знаменній даті. Випущено тематичну стіннівку «22 січня – День Соборності України». Класними керівниками було проведено інформаційно –тематичні бесіди та виховні класні години з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

... Читати далі »
Категорія: Новини школи | Переглядів: 347 | Додав: leonid_sta | Дата: 2017-01-23 | Коментарі (0)